Batemo AS

Om oss

Betamo AS

Våre tradisjoner begynner nå å strekke seg tilbake over 25 år i tid, og leveransene – og løsningene – begynner å bli mange.. Betamo AS skal absolutt være en betydelig leverandør til industrien også i fremtiden.

Måten vi skal gjøre dette på er å sørge for en stor grad av personlig service, teknisk kompetanse og sørge for best mulig oppfølging av deg som kunde. Helt fra forespørsel til levering av det ferdige prosjektet, for ikke å snakke om service etter at alt er levert.

Med vår bakgrunn fra de fleste områder innen teknisk produksjon og engineering, kan vi bruke vår erfaring og kompetanse til å møte kundenes krav. Målet vårt er å ikke bare være med i fremtiden, men faktisk greie å forme industriens fremtid.

Industriproduksjon i Norge

Vi samarbeider og har nær kontakt med flere av verdens ledende produsenter av elektromekaniske og mekanisk utstyr fra hele verden. Med disse kontaktene kan Betamo AS levere kunnskap og komponenter til nært sagt alle deler av norsk industri.

Fra lystbåter til store skip,, fra mekaniske verksteder til offshore og alt imellom. Med våre leverandører er du dekket nærmest uansett hvilken bransje du befinner deg i.

Vår lange erfaring i forbindelse med utvelgelse og levering av industrielle komponenter, gjør at vi kan sikre at det beste utstyret velges ut til deg som kunde, ut ifra hvordan nettopp du vil ha det. Spesialtilpasset deg om du måtte trenge det. Vi leverer deg som kunde et uavhengig, optimalt tilpasset system.

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

Noen av våre samarbeidspartnere

Betamo AS

Kontakt oss i dag

nb_NO

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle