Batemo AS

Tjenester

Betamo AS

Våre tjenester

Båter

Norge er en sjøfartsnasjon og en båtnasjon. Tradisjonen for båt, sjø og hav har vært her i over 1000 år. Som tradisjon er, har Norge en god del anerkjente båtprodusenter. Vi i Betamo AS leverer lineærenheter til en rekke av produsentene av lystbåter i Norge.

Vi spesialtilpasser alle enheter for å oppnå perfekt funksjonalitet!

Hjelpemidler

Betamo AS kan levere alt fra enkle lineærenheter til avanserte styringssystemer tilpasset hjelpemidler for funksjonshemmede. Vi leverer enheter til en stor del av Norges produsenter av slike hjelpemidler. Dette gjelder blant annet rullestolproduksjon og når det kommer til avanserte tilpasninger av biler og andre kjøretøy for funksjonshemmede.

Banespenning


I Norge kan du fra Betamo AS få levert banespenningssystemer fra Warner Electric og Wichita. Vi kan levere komplette pakkeløsninger der du får deler tilpasset ditt behov som kunde. For eksempel om du trenger elektromagnetiske, hydrauliske eller pneumatiske bremser og adaptere ment for bruk til utstyr som skal erstatte gamle, eksisterende systemer. Alt lokalt tilpasset for akkurat ditt tilfelle.

Lineære aktuatorer

Lineære aktuatorer sørger for at rotasjonsbevegelsene i en motor omdannes til en lineær eller rettlinjet bevegelse som skyver eller trekker. Derfor er en lineær aktuator perfekt for utstyr som kan for eksempel løfte, trekke eller skyve.

Clutcher og bremser


Klutsjer og bremser brukes til å starte, stoppe og holde last. Vi fører kun klutsjer og bremser av høy kvalitet fra internasjonalt anerkjente produsenter.

Med vårt nettverk har vi tilgang på elektromagnetiske, hydrauliske og pneumatiske clutcher og bremser, levert av ledende produsenter. Disse har lang erfaring innen offshore samt industrielt, marint og mobilt utstyr. Dette sikrer at du som kunde av oss får levert deler av høy kvalitet, fra produsenter vi vet holder det de lover.

Betamo AS

Kontakt oss i dag

nb_NO

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle